Activiteiten

Een nieuwe pop-up winkel!

Pop-up winkel Bakkerspleintje April 2021, Foto: Henk de Reus

Vanaf 2 april is onze nieuwe pop-up winkel op afspraak geopend! Met dank aan Symbion Vastgoed B.V. mogen wij kosteloos gebruikmaken van de etalageruimte van Bakkerspleintje 81a te Castricum. Ziet u iets moois in onze etalage?  Laat het ons weten via het contactformulier of telefonisch/whatsapp op 06 52 31 20 03, dan spreken we af wanneer u het kunt komen ophalen.

Wij zijn ontzettend bij en dankbaar dat wij weer zichtbaar zijn in Castricum en dat wij met onze creativiteit en enthousiasme weer geld kunnen inzamelen voor onderzoek tegen borstkanker!

RELATIE GESCHENKEN

Ook bedrijven, stichtingen en organisaties, die hun medewerkers of klanten een bijzonder en liefdevol geschenk willen geven, weten ons te vinden.

Wilt u namens uw bedrijf uw werknemers of relaties iets schenken én Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen? Koop uw relatie geschenk bij ons en steun hiermee KWF Kankerbesrtijding! Wij maken prachtige beschermengeltjes in diverse prijsklassen en desgewenst kunnen wij die in een bepaalde kleur en/of thema maken. Een beschermengeltje zegt zoveel meer dan je in woorden kunt uitdrukken.

Elk engeltje wordt door ons handgemaakt dus bij grote bestellingen hebben we een langere levertijd. Neem CONTACT met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik voor meer!

Regelmatig krijgen we de gelegenheid om kosteloos een leegstaand winkelpand te gebruiken, welke we in korte tijd omtoveren tot een mooi   ingericht verkooppunt voor onze producten.

En we zijn weer  op zoek naar winkelruimte! Heeft u een leegstaand winkelpand in  de omgeving van Castricum en wilt u een steentje bijdragen voor KWF Kankerbestijding, denk dan aan ons. Graag komen wij met u in contact. Wij zorgen dan voor een prachtige aankleding van de ruimte met een professionele uitstraling, houden de ruimte schoon en netjes en vergoeden de kosten voor gas, licht en water. Wanneer u een betalende huurder heeft gevonden leveren wij het pand weer binnen drie dagen netjes op.

Klik voor meer!

Evenementen

We staan op markten, braderien en KWF gerelateerde evenementen door het hele land. Vaste evenementen zijn o.a  de wandelevenementen tbv KWF Kankerbestrijding , de "Vissenloop” in IJmuiden, de “Kippenloop” in Katwijk, daarnaast de jaarlijkse Oldtimershow in Castricum, de jaarmarkt in Limmen, enz, enz.

Klik voor meer!

Workshops

Ook is het mogelijk om zelf een sieraad of een beschermengeltje te maken en gezellig met vriendinnen of collega's een workshop te volgen!

Wij komen bij u thuis, bij het bedrijf of regelen een andere locatie afhankelijk van de grootte van de groep.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om samen een mooi plan te maken voor een gezellige middag of avond.

Klik voor meer!

Villa Pardoes

We bezoeken met enige regelmaat VILLA PARDOES in Kaatsheuvel. Hier worden gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigende ziek kind tussen de 4 en de 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantie aangeboden. Op jaar basis krijgen zo'n 600 gezinnen een week lang de gelegeneid in een geweldig mooi en uniek pand waarin thema huisjes  zijn ondergebracht , vakantie te vieren met broertjes, zusjes en ouders.

Omdat we zoveel materialen gedoneerd krijgen geven we de kinderen een workshop waarbij ze een beschermengeltje mogen maken voor zichzelf maar ook voor het hele gezin. Ook dit geeft enorm veel voldoening om al die blije gezichtjes te zien.

Klik voor meer!