Categorie: Activiteiten

Allerzielen 2022

Woensdag 2-11-22 Allerzielen bij Onderlangs te Castricum. Hopelijk gaat de wind op tijd liggen ūü§ě Van 17.00 uur tot 21.00 uur kun je weer een bijzonder sierraad of beschermengeltje kopen. Alles ten bate onderzoek naar borstkanker. Kom je ook?

Klik voor meer!

We staan op markten, braderien en KWF gerelateerde¬†evenementen door het hele land. Vaste evenementen zijn o.a¬† de¬†wandelevenementen tbv KWF Kankerbestrijding , de "Vissenloop‚ÄĚ in IJmuiden, de¬†‚ÄúKippenloop‚ÄĚ in Katwijk, daarnaast de jaarlijkse Oldtimershow in Castricum, de jaarmarkt in Limmen,¬†enz, enz.

Klik voor meer!

RELATIE GESCHENKEN

Ook bedrijven, stichtingen en organisaties, die hun medewerkers of klanten een bijzonder en liefdevol geschenk willen geven, weten ons te vinden.

Wilt u namens uw bedrijf uw werknemers of relaties iets schenken én Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen? Koop uw relatie geschenk bij ons en steun hiermee KWF Kankerbesrtijding! Wij maken prachtige beschermengeltjes in diverse prijsklassen en desgewenst kunnen wij die in een bepaalde kleur en/of thema maken. Een beschermengeltje zegt zoveel meer dan je in woorden kunt uitdrukken.

Elk engeltje wordt door ons handgemaakt dus bij grote bestellingen hebben we een langere levertijd. Neem CONTACT met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik voor meer!

Workshops

Ook is het mogelijk om zelf een sieraad of een beschermengeltje te maken en gezellig met vriendinnen of collega's een workshop te volgen!

Wij komen bij u thuis, bij het bedrijf of regelen een andere locatie afhankelijk van de grootte van de groep.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om samen een mooi plan te maken voor een gezellige middag of avond.

Klik voor meer!

Villa Pardoes

We bezoeken met enige regelmaat VILLA PARDOES in Kaatsheuvel. Hier worden gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigende ziek kind tussen de 4 en de 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantie aangeboden. Op jaar basis krijgen zo'n 600 gezinnen een week lang de gelegeneid in een geweldig mooi en uniek pand waarin thema huisjes  zijn ondergebracht , vakantie te vieren met broertjes, zusjes en ouders.

Omdat we zoveel materialen gedoneerd krijgen geven we de kinderen een workshop waarbij ze een beschermengeltje mogen maken voor zichzelf maar ook voor het hele gezin. Ook dit geeft enorm veel voldoening om al die blije gezichtjes te zien.

Klik voor meer!