Categorie: 2017

Herinneringsboom

19FC8246-04FB-45DE-9CD4-EDAD4065DD89Dierbaren herdenken

In de pop-up winkel van de Stichting Hart voor Borstkanker staat een mooie kerstboom waarin herinneringen en boodschappen aan dierbaren kunnen worden gehangen. Voor de feestdagen kan in de winkel een bijzonder handgemaakt sieraad, een beschermengel voor in de kerstboom, sleutelhangers en nog veel meer gekocht worden. De opbrengst komt geheel ten goede aan een borstkankeronderzoek van KWF Kankerbestrijding. De winkel is tijdelijk gehuisvest aan de Dorpsstraat 51 in Castricum en tot eind december geopend van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

AD142BF6-B1AB-4B05-B468-444BEE49B856

Verrassing medewerkers Rabobank

Petra Pluijlaar 4F442A54-F49E-4F11-8FCF-C43B8366BA92en Nicole de Ruiter hebben op 2 november 2017 Lia Kooijman verrast en overvallen met een geweldige cheque ter waarde van 500 euro. Zij hebben hun medewerkersbudget van de Rabobank Noord Kennemerland geschonken aan de stichting Hart voor Borstkanker.

Verhuizing pop-up winkel

67D2D8A7-8F13-414A-9979-2195B5E626E2CASTRICUM – “Het was een geweldige oktobermaand” aldus Lia Kooijman. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan had de stichting de gelegenheid gekregen om de hele maand oktober de deur open te zetten van het voormalige pand Schotten aan de Dorpsstraat 63 in Castricum, “De reacties waren overweldigend en de sieraden en sleutelhangers met een beschermengeltje en omgekeerde harten ( de vorm van twee borsten) waren niet aan te slepen.” vertelde Lia enthousiast.

Maar omdat Sinterklaas weer naar Castricum komt, is het niet mogelijk in dit pand te blijven. De stichting krijgt echter de gelegenheid om tijdelijk te verhuizen naar het voormalige pand van reisbureau Zonvaart, ook aan de Dorpsstraat, om iedereen de gelegenheid te geven een mooi en bijzonder geschenk voor de feestdagen aan te schaffen. Het is ook mogelijk om gewoon even aan te schuiven en zelf een engeltje in elkaar te zetten of samen met een paar vriendinnen een workshop te volgen.

De gehele opbrengst gaat naar een borstkankeronderzoek van KWF Kankerbestrijding.

U bent van harte welkom vanaf 1 november van woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

 

Start Barrel Challenge

STARTSCHOT   “BARREL CHALLENGE”

Franklin Kloos, Martijn Kocx en Jeroen en Tim van Waveren-Hogervorst staan te popelen om van start te gaan voor

“ DE BARREL CHALLENGE WINTEREDITIE “

Het was al jarenlang de grote wens van initiatiefnemer Franklin Kloos om een keer deel te nemen aan deze Challenge die bekend staat als de  allergekste en gezelligste tour door Europa waarvan “meedoen en uitrijden” op de eerste plaats staat.

De start is op zondag 12 februari en vijf dagen lang rijden ze in oude barrels, niet jonger dan 1999, via spannende routes door sneeuw en bergen, vanuit nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken naar hun eindbestemming.

Onderweg krijgen ze knotsgekke opdrachten die hun punten opleveren voor de eindtitel “DE BARRELCHAMP”

Team1; Lords of the snow, Franklin en Martijn rijden in een gepimpte en bestickerde Audi A4 Avant 2.6 uit 1997

Team 2; Wizards of the snow, Jeroen en Tim in een VW Passat 1.8 Turbo ook uit 1997 en zijn verantwoordelijk voor de technische staat van de auto’s gedurende de rit.

Veel deelnemers koppelen ook een goed doel aan hun challenge. De Stichting Hart voor Borstkanker ligt Franklin na aan het hart en de keuze was dan ook niet moeilijk. De Castricumse Lia Kooijman, oprichtster van deze stichting, heeft de eer om het startschot te lossen en deze kanjers een hart onder de riem te steken;

“ GENIET, RIJ VOORZICHTIG EN KOM VEILIG THUIS ”

U kunt hun belevenissen volgen op    www.peijsenkloosbv.nl en www.facebook.com/TheBarrelChallenge/

IMG_2974