Verhuizing pop-up winkel

67D2D8A7-8F13-414A-9979-2195B5E626E2CASTRICUM – “Het was een geweldige oktobermaand” aldus Lia Kooijman. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan had de stichting de gelegenheid gekregen om de hele maand oktober de deur open te zetten van het voormalige pand Schotten aan de Dorpsstraat 63 in Castricum, “De reacties waren overweldigend en de sieraden en sleutelhangers met een beschermengeltje en omgekeerde harten ( de vorm van twee borsten) waren niet aan te slepen.” vertelde Lia enthousiast.

Maar omdat Sinterklaas weer naar Castricum komt, is het niet mogelijk in dit pand te blijven. De stichting krijgt echter de gelegenheid om tijdelijk te verhuizen naar het voormalige pand van reisbureau Zonvaart, ook aan de Dorpsstraat, om iedereen de gelegenheid te geven een mooi en bijzonder geschenk voor de feestdagen aan te schaffen. Het is ook mogelijk om gewoon even aan te schuiven en zelf een engeltje in elkaar te zetten of samen met een paar vriendinnen een workshop te volgen.

De gehele opbrengst gaat naar een borstkankeronderzoek van KWF Kankerbestrijding.

U bent van harte welkom vanaf 1 november van woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.