Pop-up Winkels

Een nieuwe pop-up winkel!

Pop-up winkel Bakkerspleintje April 2021, Foto: Henk de Reus

Vanaf 2 april is onze nieuwe pop-up winkel op afspraak geopend! Met dank aan Symbion Vastgoed B.V. mogen wij kosteloos gebruikmaken van de etalageruimte van Bakkerspleintje 81a te Castricum. Ziet u iets moois in onze etalage?  Laat het ons weten via het contactformulier of telefonisch/whatsapp op 06 52 31 20 03, dan spreken we af wanneer u het kunt komen ophalen.

Wij zijn ontzettend bij en dankbaar dat wij weer zichtbaar zijn in Castricum en dat wij met onze creativiteit en enthousiasme weer geld kunnen inzamelen voor onderzoek tegen borstkanker!

Regelmatig krijgen we de gelegenheid om kosteloos een leegstaand winkelpand te gebruiken, welke we in korte tijd omtoveren tot een mooi   ingericht verkooppunt voor onze producten.

En we zijn weer  op zoek naar winkelruimte! Heeft u een leegstaand winkelpand in  de omgeving van Castricum en wilt u een steentje bijdragen voor KWF Kankerbestijding, denk dan aan ons. Graag komen wij met u in contact. Wij zorgen dan voor een prachtige aankleding van de ruimte met een professionele uitstraling, houden de ruimte schoon en netjes en vergoeden de kosten voor gas, licht en water. Wanneer u een betalende huurder heeft gevonden leveren wij het pand weer binnen drie dagen netjes op.

Klik voor meer!