Start Barrel Challenge

STARTSCHOT   “BARREL CHALLENGE”

Franklin Kloos, Martijn Kocx en Jeroen en Tim van Waveren-Hogervorst staan te popelen om van start te gaan voor

“ DE BARREL CHALLENGE WINTEREDITIE “

Het was al jarenlang de grote wens van initiatiefnemer Franklin Kloos om een keer deel te nemen aan deze Challenge die bekend staat als de  allergekste en gezelligste tour door Europa waarvan “meedoen en uitrijden” op de eerste plaats staat.

De start is op zondag 12 februari en vijf dagen lang rijden ze in oude barrels, niet jonger dan 1999, via spannende routes door sneeuw en bergen, vanuit nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken naar hun eindbestemming.

Onderweg krijgen ze knotsgekke opdrachten die hun punten opleveren voor de eindtitel “DE BARRELCHAMP”

Team1; Lords of the snow, Franklin en Martijn rijden in een gepimpte en bestickerde Audi A4 Avant 2.6 uit 1997

Team 2; Wizards of the snow, Jeroen en Tim in een VW Passat 1.8 Turbo ook uit 1997 en zijn verantwoordelijk voor de technische staat van de auto’s gedurende de rit.

Veel deelnemers koppelen ook een goed doel aan hun challenge. De Stichting Hart voor Borstkanker ligt Franklin na aan het hart en de keuze was dan ook niet moeilijk. De Castricumse Lia Kooijman, oprichtster van deze stichting, heeft de eer om het startschot te lossen en deze kanjers een hart onder de riem te steken;

“ GENIET, RIJ VOORZICHTIG EN KOM VEILIG THUIS ”

U kunt hun belevenissen volgen op    www.peijsenkloosbv.nl en www.facebook.com/TheBarrelChallenge/

IMG_2974