Nieuwe locatie op Bakkerspleintje

Vanaf 26 januari 2018 heeft de Stichting weer voor onbepaalde tijd, een mooi plekje in het winkeltje naast de Aldi aan het Bakkerspleintje in Castricum.

Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 11.00- 17.00 uur.

Er zijn nu vele creatieve en actieve vrijwilligers die helpen met o.a. de productie van de sieraden met een omgekeerd hart en de beschermengeltjes. Vele zijn gemaakt van geschonken en gebruikte kralenkettingen die ze zorgvuldig uit elkaar halen en een nieuw leven geven. Ook worden er engeltjes gemaakt van oude sieraden van overleden dierbaren, welke voor de nabestaanden waardevol zijn en troost bieden.

Zelf een sieraad maken kan ook. U kunt een workshop volgen tijdens de openingstijden van de winkel maar ook op afspraak op alle dagen van de week.