19-09 Dorpsmarkt in Castricum

Zondag 19 september was er Dorpsmarkt in Castricum.  Doordat wij gelukkig nog steeds een pop-up winkel aan het Bakkerspleintje in Castricum hebben konden wij weer eens heerlijk ouderwets uitpakken! De winkel weer aangepast met nieuwe ontwerpen en versierd met vlaggen en ballonnen. We waren goed zichtbaar voor de mensen en trokken heel veel publiek. Heerlijk weer die enthousiaste gezichten en de vele complimenten voor onze zelfgemaakte sieraden en beschermengeltjes. Het was echt een top dag!

Van het Confectie Centrum hebben wij een enorme hoeveelheid sieraden gekregen waar iets aan mankeerde en door henzelf niet meer verkocht kon worden. Ook krijgen wij heel vaak sieraden van mensen die wij zelf niet kunnen gebruiken maar die te mooi zijn om niet te verkopen. Wij hebben de afgelopen weken heel hard gewerkt om deze sieraden te repareren en in te pakken. Voor de winkel stonden deze sieraden in grote bakken waar men zelf kon uitzoeken. Nou dat ging als een lopend vuurtje en er waren heel veel blije meisjes!

Het weer was prachtig en de sfeer uitstekend!! Mede dankzij de top omzet van deze dag kunnen wij in oktober weer een prachtig bedrag doneren aan KWF-Kankerbestrijding voor borstkankeronderzoek!  Zondag 10 oktober is er weer een Dorpsmarkt. Hopelijk is het dan weer zo’n daverend succes!